Greve

Affald

Affaldshæftet bliver ikke længere husstandsomdelt.
 
Du finder alle informationerne fra Affaldshæftet i menuen til venstre, hvor du også kan printe din personlige affaldskalender.
 
Har du behov for et trykt Affaldshæfte, så kontakt os eller hent et hæfte på MiljøCenter Greve.
 
Blev dit affald ikke hentet?
Er dit affald ikke blevet hentet, skal du kontakte RenoNorden på tlf. 70 27 05 50. Her kan du også få mere at vide om affaldsordningerne og MiljøCenter Greve.
Åbningstider for MiljøCenter Greve

Se åbningstiderne på MiljøCenter Greve og læs om regler og vilkår for anvendelse af genbrugspladsen.

Tilmeld dig vores SMS-service
Tilmeld dig vores sms-service og få besked enten på sms eller mail et par dage før, vi henter dit affald.
Nyheder

Kompostdag på MiljøCenter Greve
Lørdag den 14. oktober 2017 holder vi kompostdag på MiljøCenter Greve, hvor borgere og tilmeldte virksomheder gratis kan hente op til 1 m3 kompost pr. ejendom, så længe lager haves. Du kan hente komposten på MiljøCenter Greve (Ventrupparken 16, 2670 Greve) i tidsrummet 9.00 – 20.00 – husk selv at medbringe trailer eller emballage til komposten.

Vi henter affald som normalt
Vores renovatør RenoNorden er gået konkurs, men i Danmark fortsætter driften, som den plejer.

Det vil sige, at dit affald bliver hentet som normalt, og du skal også fortsat kontakte RenoNorden, hvis der er problemer med afhentningen af dit affald.

Bestem selv hvornår du vil modtage SMS'er
Hvis du tilmelder dig vores SMS- og mailservice for affald, kan du som noget nyt nu selv bestemme på hvilket tidspunkt, du ønsker at modtage SMS'er.

Vores SMS-service husker dig på datoen for din dagrenovations- og fortovsindsamling (fra 1 til 7 dage før afhentning) og sender dig vigtige informationer om affaldsindsamlingen.

Vi har lukket for vandet i dele af Køge

Vi er desværre blevet nødt til at lukke for vandet fra Køge Vandværk. Det skyldes, at der i forbindelse med arbejdet ved det nye sygehus er blevet gravet en vandledning over.

Der arbejdes på det, og vi åbner for vandet igen i løbet af den næste time. Vandtrykket i dine haner vil være normalt igen i løbet af formiddagen.

Når I får vand igen, kan det være farvet og uklart. I skal derfor tage jeres filtre af og lade vandet løbe.

Venlig hilsen

KLAR Forsyning