Køge
Greve
Solrød
Stevns

SMS tjeneste

SMS-tjeneste
Bor du i Køge, Solrød, Greve eller Stevns kommune, er du automatisk tilmeldt KLAR Forsynings gratis SMS-tjeneste, hvis dit telefonnummer er offentligt.

Er dit telefonnummer ikke offentligt, skal du selv tilmelde dig vores SMS-tjeneste nederst på siden her. Du kan også afmelde din telefon, hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt.

SMS-tjenesten giver os mulighed for at sende dig en besked, når vi har vigtig information. Vi har tilpasset ordningen, så den bedst dækker behovet for oplysning i de fire kommuner.


 

Hvornår får jeg en sms, hvis jeg bor i Køge Kommune?

Bor du i Køge, og modtager du vand fra Køge Vand A/S, vil du modtage en SMS, hvis der sker en forurening af vandforsyningen, hvis der er problemer med kloakken eller et brud på en vandledning.

Hvis du er tilmeldt tømningsordningen for tømning af bundfældningstanke, betyder vores SMS-tjeneste også, at du vil modtage en besked ugen før, vi tømmer din tank.

 

Hvornår får jeg en sms, hvis jeg bor i Greve eller Solrød kommuner?

Bor du i Greve eller i Solrød, vil du modtage en SMS, hvis der er høj risiko for oversvømmelse, og hvis der er problemer med kloakken.

Hvornår får jeg en sms, hvis jeg bor i Stevns Kommune?

Bor du i Stevns Kommune, vil du få en besked, hvis der er problemer med kloaksystemet. For Stevns Kommune gælder det også, at du vil få en SMS, hvis du er tilmeldt tømningsordningen for tømning af bundfældningstanke en ugen før, vi tømmer din tank. 

Hænder der holder en mobiltelefon.