Pressemeddelelser

Nu tager KLAR Forsyning det første skridt mod at levere blødere vand til alle kunder hos Køge Vand A/S.

Fra 29. november til 5. december 2021 har KLAR Forsyning i år afholdt forbrugervalg 2021 på vegne af Solrød Spildevand A/S.

Forbrugervalget 2021 for Køge Afløb A/S og Køge Vand A/S (fælles valg) er nu afsluttet, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen fra 1.

Forbrugervalget 2021 er nu afsluttet i Greve, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen i Greve Spildevand A/S fra 1. januar 2022, er fundet.

Forbrugervalget 2021 er nu afsluttet i Stevns, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen i Stevns Spildevand A/S fra 1. januar 2022, er fundet.

Forsyningsselskabet KLAR Forsyning A/S, der er ejet af kommunerne Køge, Greve, Solrød og Stevns, får ny bestyrelsesformand fra 1. januar 2022.

Fremover vil borgere i Greve Kommune kunne aflevere deres natursten på MiljøCenter Greve til direkte genanvendelse takket være et nyt samarbejde mellem KLAR Forsyning og den frivillige fore

Nye nationale regler for affaldsindsamling betyder, at alle borgere i Greve Kommune fra 1. januar 2022 skal sortere i 10 typer affald.

Greve Kommunes borgere er gode til at sortere affald til genanvendelse. I første halvdel af 2021 har borgerne nemlig sorteret hele 58 procent af deres affald til genanvendelse.

Nu indsender KLAR Forsyning sine første spildevandsprøver til test for coronavirus.

Sider

Vi har travlt på telefonen i dag

Vi får mange henvendelser på telefonen i dag. Derfor kan der være lidt ventetid, hvis du forsøger at ringe. 
 
Husk, at du altid er velkommen til at sende os en mail til klar@klarforsyning.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 
 
Vi beklager ulejligheden og håber på din tålmodighed.