Pressemeddelelser

Kommunernes Landsforening har nu ændret deres anbefalinger vedrørende lukningen af landets genbrugspladser. Fra tirsdag er MiljøCenter Greve derfor igen åben for privatpersoner.

 

KLAR Forsyning har taget de nødvendige foranstaltninger, der skal sikre, at deres kunder under coronakrisen har vand i hanen og mulighed for at komme af med deres spildevand og husholdningsaffald.

 
 
 

Den 1. maj i år overgår Greve Kommune til ny affaldsordning. Allerede nu vil de første borgere med individuel affaldsløsning få leveret deres nye beholdere.

 

Den 1. februar indtræder Anders Buchardt Møller-Hansen i bestyrelsen for Stevns Spildevand, hvor han er valgt for den resterende periode, der løber frem til udgangen af 2021.

Det bliver dyrere at få håndteret sit affald, når Greve Kommunes nye affaldsordning træder i kraft. KLAR Forsyning håber dog, at borgerne vil tage godt imod den nye ordning, der en nødvendig investering i miljøet.

 Jan Østerskov kan klart anbefale andre at stille op som kandidat til forbrugervalget i Stevns Spildevand. Alle interesserede har til den 8. december til at melde sig som kandidat.

Interesserer du dig for spildevand? Så har du nu chancen for at få medindflydelse på beslutninger vedrørende spildevandsområdet i dit lokalområde. 

En ekstra beholder til plast og pap kan gøre sorteringen lettere, når Greve Kommunes nye affaldsordning træder i kraft 1. maj 2020.

KLAR Forsyning opfordrer borgere til at spare på vandet

En flot delt andenplads blev det til for Køge, da en jury skulle afgøre, hvor i Danmark man finder det mest velsmagende postevand.

Sider

MiljøCenter Greve åbner for privatpersoner tirsdag den 31. marts med adgangsbegrænsning

MiljøCenter Greve åbner tirsdag den 31. marts med normal åbningstid fra 9.00 – 20.00 på alle ugens dage. Og som en ekstra service for virksomheder, vil der i en periode tillige være åbent fra 7.00 til 8.30 på hverdage.

Åbningen sker med adgangsbegrænsning
Vi kan maksimalt lukke 20 biler ind på pladsen ad gangen for at sikre, at der holdes den nødvendige afstand til hinanden.

For at minimere kødannelse er der på lige datoer kun adgang for borgere, hvis nummerplade slutter på et lige tal, og på ulige datoer er der kun adgang for borgere, hvis nummerplade slutter på et ulige tal.

På åbningsdagen den 31. marts er det dog undtagelsesvist biler, hvis nummerplade slutter med et lige tal, der har adgang. Herefter passer systemet fra den 1. april

Adgangsbegrænsningen vil i første omgang gælde til og med den 13. april.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal følges til enhver tid
Det er vigtigt, at alle på pladsen følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Når I besøger pladsen, er det derfor vigtigt:

  • At I holder afstand
  • At affaldet er sorteret hjemmefra
  • At I følger de retningslinjer, I får oplyst ved besøget
  • At I kun kører på genbrugspladsen, hvis der er stort behov for det, og at I ikke er flere i bilen, end der er behov for til at læsse af
  • At I selv medbringer kost og skovl, hvis I har brug for det, da de er fjernet fra pladsen
  • Vær opmærksom på, at kundetoilettet er lukket
  • At I medbringer tålmodighed, da der kan blive kø for at komme ind

MiljøCenter Greve har fra den 14. marts været lukket for privatpersoner på baggrund af anbefalinger fra Kommunernes Landsforening i forbindelse med Covid 19-situationen.

Kommunernes Landsforening har nu ændret deres anbefalinger og giver grønt lys til, at landets genbrugspladser igen kan åbne.