Pressemeddelelser

På Mosede Renseanlæg i Greve Kommune påbegynder KLAR Forsyning inden længe en omfattende renovering.

Det bliver fremover entreprenøren Aarsleff Rørteknik, som skal udføre renoveringen af KLAR Forsynings kloakrør i Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune ved hjælp af den opgravningsfri metode

Hele 89 procent af affaldet på genbrugspladsen MiljøCenter Greve blev i 2020 sorteret til genanvendelse – og det placerer Greve Kommune helt i top.

Fra 2022 ændres takststrukturen i vandselskabet Køge Vand, som KLAR Forsyning driver.

Nu tager KLAR Forsyning det første skridt mod at levere blødere vand til alle kunder hos Køge Vand A/S.

Fra 29. november til 5. december 2021 har KLAR Forsyning i år afholdt forbrugervalg 2021 på vegne af Solrød Spildevand A/S.

Forbrugervalget 2021 for Køge Afløb A/S og Køge Vand A/S (fælles valg) er nu afsluttet, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen fra 1.

Forbrugervalget 2021 er nu afsluttet i Greve, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen i Greve Spildevand A/S fra 1. januar 2022, er fundet.

Forbrugervalget 2021 er nu afsluttet i Stevns, og de to forbrugerrepræsentanter, som indtræder i bestyrelsen i Stevns Spildevand A/S fra 1. januar 2022, er fundet.

Forsyningsselskabet KLAR Forsyning A/S, der er ejet af kommunerne Køge, Greve, Solrød og Stevns, får ny bestyrelsesformand fra 1. januar 2022.

Sider

Kloaksystemet er presset efter flere dages regn

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser om vand på terræn, f.eks. i haver, grønne områder og villaveje.

Det er vigtigt, at du kun ringer til os, hvis du oplever, at der løber vand op eller ud af kloakker og brønde.

Vi takker for din forståelse.