Ros fra Strøbyskolen til KLAR Forsyning

Hun er samtidig meget tilfreds med de mange informationer om projektet, som skolen har fået undervejs.

Arbejdet med at kloakere Nicolinelund har påvirket både elever og forældre på vej til og fra Strøbyskolen – endda i den mørke og våde vintertid. Men lederen af Strøbyskolen, Dorte Ritz Nissen, mener, at folkene bag gravearbejdet – KLAR Forsyning, entreprenører og rådgivere – har gjort sig stor anstrengelse for at begrænse generne for store og små trafikanter på stien og vejen.

”På et tidspunkt var det nødvendigt at lave en midlertidig omlægning af cyklestien langs Stevnsvej, da der skulle udlægges nyt asfalt på cykelstien til etablering af adgangsvej til en ny pumpestation. Vi foreslog, at arbejdet måske kunne placeres i vinterferien for at genere cyklisterne mindst muligt, og det forsøgte entreprenøren at indrette planlægningen efter”, fortæller Dorte Ritz Nissen.

Det er entreprenørfirmaet Barslund A/S, der har stået for det fysiske arbejde med kloakeringen, og maskinerne har gravet tæt på de små cyklister:

”Vi har holdt vagt, når vi kørte med tunge køretøjer, og vi har renset stien flere gange om dagen, så den ikke blev for glat. Vi har kun haft et par henvendelser fra utilfredse forældre i løbet af hele perioden”, siger Barslunds leder på projektet, Michael Flyckt Hansen.

I øvrigt delte entreprenørfirmaet inden projektets start refleksveste ud til de cyklende elever, så de var ekstra synlige for maskinførerne.

God kommunikation
Skoleleder Dorte Ritz Nissen føler sig godt orienteret hele veje igennem projektet, og hun har derfor også haft mulighed for at give informationer videre til forældrene:

”Det har været et stort projekt, og samarbejdet omkring det praktiske har været rigtig fint, synes jeg. Vi er i hele perioden løbende blevet godt informeret om, hvad der nu skulle ske, og hvornår det skulle ske. Det har betydet, at vi hele tiden kunne forberede forældrene og give dem de nyeste informationer om projektet. Når man tænker på, hvor mange maskiner der har været i gang i gennem et halvt år, har der kun været småting at rette på. Det har fungeret rigtig fint”, siger skolelederen.

Vi har travlt på telefonen i dag

Vi får mange henvendelser på telefonen i dag. Derfor kan der være lidt ventetid, hvis du forsøger at ringe. 
 
Husk, at du altid er velkommen til at sende os en mail til klar@klarforsyning.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 
 
Vi beklager ulejligheden og håber på din tålmodighed.