Greve

SMS- og mailservice for affald

 
Huske-på-service
Du kan tilmelde dig sms- eller mailservice på følgende serviceydelser:
 
  • Vi husker dig på datoen for din fortovsindsamling (fra 1 til 7 dage før afhentning) og sender dig vigtige informationer om affaldsindsamlingen.

  • Vi orienterer dig om eventuelle driftsforstyrrelser på MiljøCenter Greve (f.eks. lukning pga. kraftig storm) og sender dig vigtige informationer om affaldsindsamlingen.

  • Vi husker dig på datoen for tømning af din dagrenovation (fra 1 til 7 dage før afhentning) og sender dig vigtige informationer om affaldsindsamlingen. Bemærk at indsamling af dagrenovation kan forskydes omkring helligdage - også selvom din huske-på-SMS eller -mail kommer på normal tømningsdag. Beholderne skal stilles frem til normal tømningsdag omkring helligdage.

Indtast dit mobilnummer eller din mail i rubrikken nedenfor, så kan du tilmelde dig til vores service. Er du allerede tilmeldt, kan du ændre dine tilmeldinger eller framelde servicen.
 
NB: Angiv venligst mailadresse uden æ, ø eller å.
 
 

Vi har lukket for vandet i dele af Køge

Vi er desværre blevet nødt til at lukke for vandet fra Køge Vandværk. Det skyldes, at der i forbindelse med arbejdet ved det nye sygehus er blevet gravet en vandledning over.

Der arbejdes på det, og vi åbner for vandet igen i løbet af den næste time. Vandtrykket i dine haner vil være normalt igen i løbet af formiddagen.

Når I får vand igen, kan det være farvet og uklart. I skal derfor tage jeres filtre af og lade vandet løbe.

Venlig hilsen

KLAR Forsyning