Logget ind som:
Kundenr.:

Samlet opdatering af situationen kl. 08.00 d. 5. januar

Driftsmeddelelse

Vi nærmer os normal drift i flere af vores kommuner.

Solrød Renseanlæg

Solrød Kommune

Spar på vandet frem til kl. 16.00 d. 5. januar

Der kan nu bruges vand til bad og toiletskyl, men Solrød Renseanlæg er fortsat under pres.

Undgå derfor fortsat større vandforbrug som vaskemaskine og opvaskemaskine. Vi kommer med en ny udmelding senest kl. 16.00 d. 5. januar. 

Køge Kommune

En stor del af vores kunder i Køge kommune kan nu bruge vand som normalt.

En skade på kloaksystemet mellem Køge by og Borup betyder dog, at de kunder, der bor i dette område, fortsat opfordres til kun at bruge vand til madlavning og i begrænset omfang toiletskyl.

Der er sendt sms ud til de berørte kunder. Se hvem der er omfattet her: https://klarforsyning.dk/driftsstatus/akut-opstaaet-skade-paa-broed

Vigtigt: Det er afgørende, at I ikke leder vand fra haven ud på vejen eller ned i kloakken, da der ikke er plads til mere vand i vores systemer.

Greve Kommune

Vores kunder i Greve Kommune kan igen bruge vand som normalt.

Vores systemer er dog også her fortsat under pres, og det er vigtigt, at vores kunder ikke leder overfladevand i kloakken.

Stevns Kommune

Vores kunder i Stevns Kommune kan igen bruge vand som normalt.

Vores systemer er dog også her fortsat under pres, og det er vigtigt, at vores kunder ikke leder overfladevand i kloakken.

Især ejendomme med husstandspumper kan fortsat opleve at være pressede, men også her er det er afgørende, at der ikke ledes overfladevand i kloakken.

Emne