Logget ind som:
Kundenr.:

Fokus på sikker drift, kompetent kundeservice, godt miljø og rent drikkevand

Pressemeddelelse

I KLAR Forsyning er sikker drift, kompetent kundeservice, godt miljø og rent drikkevand helt afgørende, og virksomheden er nu certificeret inden for både kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed.

Medarbejdere ved pølsevogn

Pølsevognen var kørt i stilling for at fejre, at KLAR Forsyning nu er certificeret i både Kvalitet, Miljø og Fødevaresikkerhed.

Vandet skal løbe, når du tænder for hanen, dit spildevand skal ledes sikkert til renseanlægget, og dit affald skal hentes til tiden. Og skulle der opstå en driftsforstyrrelse, ligger der en plan for, hvordan KLAR Forsyning hurtigst muligt sikrer, at driften igen bliver normal.

KLAR Forsyning er netop blevet certificeret i kvalitet i samtlige af deres forsyningsarter, der dækker levering af vand til kunder i Køge Kommune, afhentning af affald for kunder i Greve Kommune samt håndtering af spildevand i Køge, Greve, Stevns og Solrød kommuner.

Det betyder, at de nu har dokumentation for deres arbejde med emner som sikker drift og god kundeservice, og at de lever op til de krav, der stilles for at opnå en certificering.

Sikker drift og god service er kendetegnet

"For os er det afgørende, at vi hele tiden leverer det bedst mulige produkt og den bedste service til vores kunder. I forbindelse med certificeringen inden for kvalitet er vi gået i dybden med at evaluere på vores arbejdsprocedurer og samtidig sikre os, at vi altid er på forkant og har en nødplan, hvis der skulle opstå driftsforstyrrelser. Det skal være med til at sikre, at vores kunder bliver ved med at opleve en stabil forsyning, hvad enten det drejer sig om levering af vand, håndtering af spildevand eller afhentning af affald".
Line Wilchen Hollesen, adm. direktør i KLAR Forsyning

Hun uddyber, at KLAR Forsyning i forbindelse med certificeringen også har arbejdet med deres kundebetjening.

”Vores kunder skal altid kunne få fat på os, når de har brug for det, og de skal vide, hvornår de kan få svar på deres spørgsmål, når de skriver til os. Det har vi sat mål op for og arbejdet med i forbindelse med certificeringen”, fortæller hun.

Fokus på miljø

Miljøhensyn har også en høj prioritet i KLAR Forsyning.

”Det er helt naturligt for os at have fokus på vores påvirkning af miljøet, og det er et emne, vi har arbejdet med i mange år. Vi er meget stolte af, at samtlige selskaber i KLAR Forsyning nu er miljø-certificeret”, siger Line Wilchen Hollesen.

Mere konkret betyder det, at KLAR Forsyning også selv affaldssorterer i de gældende fraktioner, arbejder aktivt med at nedbringe energiforbruget på samtlige af deres anlæg og arbejder på løbende at forbedre arbejdsprocesser, så påvirkningen på miljøet reduceres.

”Slammet fra vores renseanlæg kan omsættes til energi, og på Køge-Egnens Renseanlæg, der er vores største
renseanlæg, producerer vi en stor del af strømmen til anlægget selv”, fortæller Line Wilchen Hollesen.

Drikkevandskvaliteten har meget høj prioritet

At sikre rent drikkevand er endnu et afgørende fokuspunkt for KLAR Forsyning, og derfor glæder det Line Wilchen Hollesen, at Køge Vand er certificeret inden for fødevaresikkerhed.

”Der er ingen tvivl om, at sikkerheden i forbindelse med levering af godt drikkevand til vores kunder i Køge har en meget høj prioritet, og derfor er certificeringen inden for fødevaresikkerhed helt afgørende for os.  Alle vores certificeringer er med til at vise, hvem KLAR Forsyning er som virksomhed. Vi har styr på vores processer og arbejder løbende på at forbedre os. Alt sammen for at opnå en høj forsyningssikkerhed og tilfredse kunder,” forklarer Line Wilchen Hollesen.

Faktaboks - Hvad er en ISO-certificering?

ISO står for (International Organization for Standardization) og er verdens største og mest kendte udgiver af internationale standarder.

ISO-standarderne giver vejledning i god ledelsespraksis inden for en række områder som for eksempel kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed. For at opnå en certificering skal virksomheden igennem en ekstern audit for at vise, at de lever op til de gældende standarder.

KLAR Forsynings certificeringer:

  • Miljø: ISO 14001
  • Kvalitet: ISO 9001
  • Fødevaresikkerhed: ISO 22000
...