Logget ind som:
Kundenr.:

Brud på et stort vandrør

Driftsmeddelelse

Vi har i dag haft to store brud på et hovedrør til vandforsyningen i Køge. Derfor har vi i eftermiddags midlertidigt måtte lukke for vandet, indtil vi fik bruddet under kontrol.

Reparation af vandbrud

Nu arbejder vi videre på at reparere bruddet både i dag og i morgen.

Få en sms ved driftsforstyrrelser 

Tilmeld dig vores sms-service og få direkte besked på sms, hvis der er planlagte eller akutte driftsforstyrrelser i dit område. 

Tilmeld dig sms-service her

...

Mens vi reparerer bruddet på røret, kan vi være nødt til at lukke midlertidigt for vandet igen.

Uklart vand og lavt vandtryk

Når der har været lukket for vandet, kan dit vand blive uklart og misfarvet eller rødbrunt/rustfarvet. Vandet er ikke farligt.

Misfarvningen er et forbigående fænomen, der skyldes, at aflejret kalk og jern kan frigives i vandrøret, når der har været lukket for vandet.  

For at få rent vand skal du gennemskylle dit ledningssystem/dine vandrør ved at lade alle vandhaner løbe, indtil vandet bliver klart. 

Det er vigtigt, du åbner op moderat for vandhanerne derhjemme, når du skyller ud i systemet. Det vil sige, at du ikke bare skal lade vandhanerne dryppe, men du skal heller ikke åbne op for vandhanen på det allerhøjeste, for så vil du også kunne komme til at løsrive kalk og okker fra dine egne vandrør.  

Mens reparationsarbejdet står på, kan nogle desuden opleve at have lavere vandtryk i hjemmet.

Vi arbejder så hurtigt, vi kan og beklager de gener det medfører. Du kan finde opdateringer om bruddet under Driftsstatus

Emne