Logget ind som:
Kundenr.:

Ny service minimerer risikoen for ubehagelig ekstraregning

Pressemeddelelse

Vandkunder, der betaler direkte til KLAR Forsyning, har nu mulighed for at få besked via sms eller e-mail, hvis deres vandforbrug ændrer mønster.

Medarbejder med telefon

Få en sms eller en mail, hvis dit vandforbrug ændrer sig.

Hvis dit toilet løber, eller hvis du glemmer at slukke haveslangen helt, kan det have stor betydning for din vandregning.

Hvis et toilet står og løber,  vil det bruge ca. 20 liter i timen, og det medfører en ekstraregning på ca. 1.000 kroner om måneden.

Det fortæller Linda Tvede-Lieberkind, der er driftsleder i KLAR Forsyning, der hvert år oplever, at flere kunder modtager en ekstraregning, fordi de enten har haft et brud på et skjult rør, et toilet der løb, en vandhane, der dryppede, en defekt sikkerhedsventil til varmtvandsbeholderen eller en haveslange, der ikke var lukket helt.

Stigende vandforbrug opdages hurtigere med ny service

Som det er i dag, holder KLAR Forsyning manuelt øje med, om der kommer en alarm på en kunde, der indikerer, at noget ikke er som det plejer.

Herefter kontakter de kunden, så de har mulighed for at udbedre problemet. Men forsyningsselskabet har ikke ressourcer til en konstant overvågning, så ikke alle kunder får besked. 

”Vi bruger rigtig mange ressourcer på at holde øje med alarmer, og dem vil vi selvfølgelig gerne bruge på noget andet. Samtidig vil den nye service sikre, at alle kunder får besked, hvis deres vandforbrug ændrer sig, for som det er i dag, har vi ikke ressourcer til en konstant overvågning af alarmerne, og vi når ikke at give alle besked. Den nye service er derfor både en fordel for os og vores kunder”, siger Linda Tvede-Lieberkind, der dog påpeger, at skulle der ske en teknisk fejl, så man ikke  modtager en besked ved ændringer i sit forbrug, så hæfter man selv for ekstraregningen. 
...

Hvad skal man gøre, hvis man får besked

Hvis man får besked om en ændring i sit vandforbrug, skal man i de fleste tilfælde kontakte en VVS’er, og man står selv for at betale regningen.

Det er kun, hvis man oplever, at der kommer vand ud af ens vandmåler, at det er KLAR Forsyning, man skal kontakte, da KLAR Forsyning har ansvaret for vandmålerne.

Faktaboks

  • Beskedordningen er kun til de vandkunder i Køge, der betaler direkte til KLAR Forsyning.
  • Man skal selv tilmelde sig ordningen. Det gør man via selvbetjeningsløsningen på KLAR Forsynings hjemmeside.
  • Der kan kun tilmeldes ét telefonnummer og én e-mail per adresse.
...